П`ятниця, 29.03.2024, 13:19



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2015 » Грудень » 18 » Здоровим бути здорово!
16:36
Здоровим бути здорово!

                 З метою пропаганди здорового способу життя, залучення підлітків до занять спортом, виховання ціннісного ставлення до себе як до всебічно розвиненої особистості 17.12.2015 року в комунальному закладі «Запорізька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 4» Запорізької обласної ради було проведено брейн - ринг на тему «Здоровий спосіб життя. Знання спортивної термінології» серед учнів спортивних класів.

                Змагання між збірними командами підлітків 8-11 класів проводила доцент кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Тищенко Валерія Олексіївна разом з активістаами НТСА ДМФ факультету фізичного виховання  Запорізького національного університету Снигарь Д. та Торба В..

                 Усі учасники брейн - рингу були нагороджені подарунками: 10 м’ячів фірми «adidas» для гандболу, 10 комплектів спортивної форми, теплі спортивні светри. Також діти отримали щоденники, магніти, листівки і цукерки від Олімпійського комітету України.

                 Особливо відзначили учнів Хуссіна Тимофія із 8-Б класу та Новікова Олега, учня 7-Б класу, які показали свою обізнаність з теми на досить високому рівні, за що отримали цінні подарунки від футбольних клубів «Динамо» та «Барселона».

Переглядів: 460 | Додав: Lesya | Рейтинг: 1.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz