Четвер, 18.04.2024, 06:00



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2016 » Березень » 7 » Вітаємо з 8 Березня!
08:18
Вітаємо з 8 Березня!

Весна дарує нам не лише ясне блакитне небо, багато сонячних днів, а й чудове березневе свято – Міжнародний жіночий день, який відзначають усі прекрасні представниці людства 8 березня.                                           

               У комунальному закладі «Запорізька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4» Запорізької обласної ради 04.03.2016 року відбувся святковий концерт «Весна для жінок», присвячений 8 Березню.

               Відкривали свято чудовим танцювальним номером «Дивна квітка» дівчатка хореографічної групи «Сузір’я».

              Ведучі концертної програми - вчитель Філоненко Сергій Васильович та учень 3-Б класу Новіков Іван. Такий чоловічий дует став справжньою несподіванкою для глядачів.

             З привітальним словом звернулася до усіх прекрасних працівниць нашої школи, мам та бабусь директор школи-інтернату Губіна Оксана Олександрівна.

               Порадували дівчат та жінок, присутніх в залі, виступи вокальних груп: учні 1-Б класу приємно здивували жартівливою піснею «Родители – крокодители», учні 2-Б класу розповіли у пісні «Самая хорошая» про найдорожчу людину в світі - маму, 3-ті класи – для усіх бабусь у залі заспівали «Пісню про бабусю».

                Спеціальний поетичний подарунок до 8 Березня підготували юнаки 5-11 класів, подарувавши прекрасним пані в залі кульки. Привітали також ветеранів педагогічної праці, які завітали на свято, побажавши їм невичерпного здоров’я та весни в душі й подарувавши солодощі.

                Несподіванкою стало відеопривітання від талановитих вихованців гуртка «Веселі нотки». Незабутнім хвилинам насолоди грою на фортепіано ми завдячуємо Новікову Олегу, учню 7-Б класу та Громихіну Назару, учню 8-Б класу.

                Талант декламувати вірші проявила учениця 10-Б класу Клюєва Катерина. Вона вразила своїм мистецтвом виразного читання поезії «Я – жінка».

                Із захопленням вітали на сцені Доновського Назара із 9-Б класу, який читав реп про маму. Досить запальною була пісня «Черевички» від учениці 3-Б класу Магденко Анастасії.

                  Справжнім подарунком для усіх став виступ дебютантів молодшої хореографічної групи «Сузір’я» з танцем «Ягідка».

                Завершилось весняне свято піснею «Моя Україно» від дуету дівчаток «Мрія» та усіх учасників концертної програми.

       Вітаємо  дівчат та жінок зі святом 8 Березня! Кохання, позитиву та гармонії бажаємо усім!

Переглядів: 454 | Додав: Lesya | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz