П`ятниця, 19.04.2024, 07:02



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2016 » Лютий » 9 » Вечір зустрічі випускників – вечір спогадів
16:18
Вечір зустрічі випускників – вечір спогадів

                Щороку комунальний заклад «Запорізька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 4» Запорізької обласної ради радо зустрічає випускників різних років та поколінь. Цей рік також не став винятком.

                 04.02.2016 року випускники та ветерани педагогічної праці зібралися  в стінах рідної школи на святковий концерт «Вечір зустрічі випускників – вечір спогадів», щоб поспілкуватися один з одним, подумки відправитись в дитинство…

                 Відкривали урочистий вечір-зустріч ведучі Новосад Катерина (10-Б клас) та Кунах Данило (11-Б клас). Вітальним словом звернулася до гостей директор школи-інтернату Губіна Оксана Олександрівна. Допомогли відчути знову себе школярами вихованці вокальної групи «Мрія» (керівник – Соломнікова Тетяна Антонівна) і танцюристи з хореографічного гуртка «Сузір’я»  (керівник – Лисенко Оксана Олександрівна). Заряд позитивом глядачі отримали від перегляду інсценізованого уривку з уроку хімії «Ґудзик». Майстрами перевтілення у справжніх акторів-професіоналів стали Макаренко Катерина (10-Б клас), Громихін Данило (8-Б клас), а також Шемет Діна, Касіч Євген, Шапранов Микита (8-Б клас).

                  Зачарував чистотою та силою свого незвичайного голосу Магденко Артем, виконавши пісню «Сніг».

                  Особливим цей день став для випускників 1966 року, які відзначали 50-тирічний ювілей своєї зустрічі. Вони, заздалегідь підготувавшись, привітали своїх однокласників. Дякуючи Матвієнку Анатолію Петровичу, його шкільні товариші переглянули відеоролик «Старі фотографії». Вони пригадали своє дитинство, юність і молодість. Розважив своїм поетичним подарунком усіх присутніх в залі Мішин Михайло Федорович і подарував для шкільної бібліотеки збірки своїх поезій та запорізьких майстрів слова.

            Надзвичайно радісною була зустріч випускників з директором школи-інтернату (1981-2013 років) Ливиненко Любов’ю Олексіївною, яка привітала всіх  зі святом.

                 Завершився вечір зустрічі патріотичною піснею «Україно», яку виконували усі учасники концертної програми.

                  Свято було насиченим, яскравим і цікавим.

                   

                   

                  

Переглядів: 636 | Додав: Lesya | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz