П`ятниця, 19.04.2024, 17:58



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2015 » Травень » 23 » Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності
10:20
Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності

З 18.05. по 22.05.2015 проходив Тиждень знань з безпеки життєдіяльності.

Протягом цього тижня було проведено ряд заходів, спрямованих на інформування та залучення школярів до практичних дій в разі виникнення надзвичайних ситуацій.     

19.05. було проведено виховні заходи з техніки безпеки із залученням працівників МНС - головних інспекторів відділу державного нагляду і контролю пожеж та техногенної безпеки, цивільного захисту ЗМРУ ГУ ДСНС України в Запорізькій області Зєнкова Є.О. та Моргун Р.С., які продемонстрували навчальні відеофільми «Пожежна безпека», «Небезпека від грому та блискавки»  для учнів 5-11 класів.

20.05. учні 1-4 класів відвідали Державну пожежну рятувальну частину №3 Ленінського району по вул. Дніпрогесовська 7.  Працівники провели екскурсію дітям по попожежній частині,  розповівши правила пожежної безпеки.

 

А учні 5-6 –х класів порадували нас чудовими виступами своїх дружин юних пожежних (ДЮП). Найкращими були виступи дружин 6-А та 6-Б класів. 

          21.05.  для молодших школярів педагог-організатор Маслак Ю.В. провела вікторину «Школа безпеки», з використанням повчальних відеопрезентацій і мультфільмів: «Техніка безпеки на дорозі і в громадському транспорті», «Правила поведінки з електро - та газовими приладами», «Правила поведінки на воді».

Діти  були дуже активними, залюбки відповідали на поставлені питання і проявили себе як хороші знавці правил з техніки безпеки. Учні початкових класів знають як потрібно діяти в разі виникнення надзвичайних ситуацій і за якими телефонними номерами викликати  рятівні служби.  

22.05. на загальношкільній організаційній лінійці було підведено підсумки Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності. Кращих знавців з техніки безпеки було нагороджено грамотами.

 

 

Переглядів: 480 | Додав: Lesya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz