П`ятниця, 19.04.2024, 00:01



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2016 » Червень » 6 » Таборування Всеукраїнської Асоціації лідерів учнівського самоврядування "Сокіл"
16:25
Таборування Всеукраїнської Асоціації лідерів учнівського самоврядування "Сокіл"

 

             З 28 травня по 3 червня 2016 року в смт. Славське Львівської області під керівництвом президента Асоціації "Відроджені гімназії України"  Турянського Ярослава Володимировича проходило таборування Всеукраїнської Асоціації лідерів учнівського самоврядування "Сокіл".

              На семінар-тренінг з'їхалися представники навчальних закладів з різних регіонів України: Запоріжжя, Кривий Ріг, Київ, Херсон, Одеса, Вінниця, Тернопіль, Волинь та ін. Представники комунального закладу "Запорізька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" Запорізької обласної ради також стали учасниками літнього таборування ВАЛУС "Сокіл".

             Приймав гостей готельний комплекс "Карпатський затишок".

             28 травня відбулося урочисте відкриття таборування ВАЛУС "Сокіл". Дотримуючись розпорядку, проводились диспути і дискусії з тем: "Позитивні та негативні риси лідера", "Як створити команду лідерів?", "Головні завдання дитячої організації. Розподіл влади".

            Також лідери з усіх куточків України презентували учнівське самоврядування своєї школи, гімназії чи ліцею, знайомлячи глядачів з історією і традиціями свого міста та навчального закладу.

             30 травня серед лідерів кожного куреня-області шляхом таємного голосування було вибрано правління "Булава Сокіл". Головою Асоціації стала Геращенко Поліна із Запорізького Січового колегіуму, заступник - Андрій (гімназія м. Чорноморськ, Одеської обл.) і  секретар - Юлія (гімназія м. Коваль).

       

              Щоб нова влада змогла показати себе в роботі, "Сокіл-Булаві" було доручено організувати і провести конкурс краси "Міс Карпатська мавка 2016". Захід був колоритним та яскравим.

             Окрім тренінгів та засідань учасники таборування здійснювали сходження на гору Захар Беркут в с. Тухля, на гору Маківка в   с. Головацьке, на гору Високий Верх в с. Волосянка, долаючи в день до 30 кілометрів.

             На горі Маківка відбулося урочисте закриття таборування ВАЛУС "Сокіл", де кожному було видано посвідки дійсного члена Всеукраїнської Асоціації лідерів учнівського самоврядування "Сокіл", сертифікати підвищення кваліфікації з методики національно-патріотичного виховання учнівського самоврядування та відзнаки І рівня "Сокола-туриста" за туристичні мандрівки в Карпати.

              Неперевершені краєвиди, багата рослинність, знайомство з новими цікавими людьми, обмін досвідом - усе це загартовує, розвиває, спонукає до творчості та дії.

               14 жовтня 2016 року Всеукраїнський зліт "Соколу" відбудеться в Запоріжжі. Чекаємо-недочекаємось дорогих гостей в славнім козацькім краї.

Переглядів: 1160 | Додав: Lesya | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz