Четвер, 28.03.2024, 20:28



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2016 » Березень » 12 » Шевченківський тиждень
10:57
Шевченківський тиждень

 У нашій школі вже стало доброю традицією у березневі весняні дні  проводити тиждень української мови і літератури, який присвячений Шевченківським святам. Всі заплановані заходи були різноманітними, цікавими, сприяли розвитку творчих здібностей, пізнання, активної життєвої позиції учнів.

Тиждень розпочався з традиційних годин інформації «Шевченко в наших серцях». До уваги дітей були надані шкільні презентації «Шевченко -- художник», «Пам’ятники Т.Шевченку», «Поетове серце», які створювалися в попередні роки.

Шкільний стенд був прикрашений тематичними листівками і стіннівками від кожного класу.

Школярам була запропонована вікторина «Чи знаєш ти життя і творчість Т.Шевченка?», і вони могли перевірити та поповнити свої знання про Великого Кобзаря. А під час брейн–рингу команди 8-Б і 9–Б класів змагалися між собою за перемогу в різних тематичних конкурсах, читали виразно вірші Тараса Шевченка,  виконували цікаві завдання, розгадували кросворди, наводили прислів’я про народного кобзаря  тощо. Цього року кращими себе показали восьмикласники.

Учні старших класів переглянули й обговорили неоднозначний фільм «Таємниці генія Шевченка» (2014 рік), що спонукав їх звернутися до різних джерел інформації про поета.

Шкільна спільнота ще раз переконалася, що Тарас Шевченко – духовний символ України, наш великий сучасник, він і сьогодні незримо присутній у нашому житті, звертається до нас своїми безсмертними думами. 

Переглядів: 484 | Додав: Lesya | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz