П`ятниця, 19.04.2024, 16:26



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2015 » Червень » 5 » Назустріч мрії
14:00
Назустріч мрії

31.05. проводився відбірковий тур міжнародного благодійного фестивалю дитячої творчості серед талановитих дітей соціально-незахищених категорій  «Назустріч мрії» . За результатами розгляду отриманих заявок з творчою біографією, фото - і відеоматеріалами від КЗ «загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4» ЗОР для участі у фестивалі було запрошено золотий голос нашої школи Магденка Артема, учня 7-Б класу.

Юний співак разом зі своїм музичним керівником Соломніковою Т.А. відправились до рідної столиці – величного м. Києва на конкурс.

Фестиваль проходив в кілька етапів. За цей час наша маленька зірочка познайомилася з відомими українськими зірками естради, такими як: Віктор Павлік, Альоша, Олег Кензов, з представниками групи «Клей Угрюмова» та ін.

Фінальний гала-концерт проводився 01.06. в Міжнародний день захисту дітей за участю зірок естради та лауреатів фестивалю. Наш Артем разом із переможцями телепроекту  «Голос діти» Ткаченком  О. із Полтави та Коваленком М. з Миколаєва виконали чудову патріотичну пісню «Україна – це ти!».

Додому наш учасник повернувся в піднесеному настрої та з подарунками.

 

 

Переглядів: 567 | Додав: Lesya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz