П`ятниця, 26.04.2024, 18:01



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2016 » Березень » 22 » Козацькі розваги
10:40
Козацькі розваги

Комунальний заклад «Запорізька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4» Запорізької обласної ради з 21.03.2016 року радо вітає у своїх стінах учасників Всеукраїнської олімпіади з математики.                    22.03.2016 року для гостей влаштували свято «Козацькі розваги». Організатор – тренер секції українського бойового рукопашу «Спас» Кордос Вадим Миколайович.

                    Почесним гостем свята був керівник і засновник благодійного фонду «ХОРТА» м. Запоріжжя Опілат Дмитро Миколайович.

                    Захід складався з трьох тематичних блоків. Перший – «Уявна мандрівка сторінками історії і знайомство зі справжніми лицарями». Завдяки показовим виступам представників козацького осередку з о. Хортиця, які займаються лицарським бойовим мистецтвом, присутні в залі отримали максимальну кількість емоцій. Одяг лицарів - кольчуги та пластинчаті панцирі; вміння володіти зброєю в бою – усе це заряджало адреналіном.

           Другий блок – «Від лицарів до запорізьких козаків». Тут  вихованці шкільної секції українського бойового рукопашу «Спас» (із 5-Б класу Грушанська Марія та Грушанська Наталія, які є переможцями  Обласних змагань у номінації «Хвостики», а також учень 9-Б класу Баштаненко Шаміль – бронзовий призер чемпіонату України з українського бойового рукопашу «Спас») та спеціальні гості – Сірков Дмитро (студент ЗНУ і тренер змішаних одноборств, чемпіон України з українського рукопашу «Спас»), Кордос Валерія (призер чемпіонату України з жіночої вільної боротьби, учасниця багатьох Міжнародних змагань) показали у бою свою майстерність.

                Третій блок – «Сучасні козаки та козачки». Увазі гостей була представлена цікава театралізована постановка у поєднанні з показовими елементами бойової майстерності від тренера Кордоса Вадима Миколайовича та його вихованців.

               

   Чудовими пісенними подарунками глядачів і слухачів порадували Магденко Артем та Доновський Назар.

                 Завдяки такому яскравому та насиченому святу присутні в залі переконалися, що козацький дух живе у кожному з нас. І саме ми повинні берегти і примножувати усе найцінніше, що отримали у спадок від наших дідів-прадідів.

                   Бережімо свої звичаї і традиції!

 

Переглядів: 592 | Додав: Lesya | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz