Субота, 20.04.2024, 13:27



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2016 » Лютий » 1 » "Грип та його профілактика"
14:21
"Грип та його профілактика"

На сьогоднішній день гострою є проблема грипу. Тому комунальний заклад «Запорізька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4» Запорізької обласної ради не стоїть осторонь цього питання і намагається зберегти здоров’я вихованців усіма можливими способами.

При плідній співпраці лікаря школи Кумар Оксани Русланівни  з Запорізьким державним  медичним університетом, та допомозі учителів інформатики Сурган Вероніки Сергіївни та Кондрацької Олени Гаврилівни було організовано та проведено  29 січня 2016 року о 12 годині  дистанційну лекцію "Грип та його профілактика" .

В рамках проекту «Кроки до здоров’я» доктор медичних  наук, професор, завідувач кафедри дитячих хвороб ФПО ЗДМУ, голова Асоціації педіатрів Запорізької області Боярська Людмила Миколаївна організувала вебінар, та  провела  його, кандидат медичних наук, асистент кафедри дитячих інфекційних хвороб ЗДМУ,  Єлизавета Андріївна Силіна.

На лекції були присутні учні 8-11 класів в кількості  83 осіб, які розмістилися в трьох комп’ютерних класах.  Вони отримали вичерпну інформацію про засоби запобігання захворювання грипом. Дізналися координати сайту проекту «Кроки до здоров’я» (http://babykrok.com.ua), де в будь-який час можуть конфіденційно звернутися з питанням до спеціалістів щодо власного здоров’я.

Це був перший досвід такої співпраці школи з Запорізьким державним  медичним університетом. Школа крокує в ногу з часом, і такі дистанційні лекції стануть не виключенням, а правилом.

Бажаємо здоров’я кожному жителю нашої чудової країни. Бережіть здоров’я змалку.

 

 

Переглядів: 500 | Додав: Lesya | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz