Четвер, 28.03.2024, 18:17



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2015 » Вересень » 14 » День Здоров’я
17:54
День Здоров’я

        У рамках Олімпійського тижня та Дня фізичної культури і спорту 11.09.2015 року в КЗ  «Запорізька загальноосвітня школа – інтернат І-ІІІ ступенів № 4» ЗОР було проведено спортивні змагання «Веселі старти» між збірними командами учнів 1-4 класів та національно-патріотична акція для учнів 5-11 класів на о. Хортиця.

           Дух змагання згуртовував школярів початкових класів, а жага до перемоги допомагала з легкістю долати усі випробування та бути першими у всіх естафетах. Учасникам і вболівальникам дуже сподобалось. Перемогла, звичайно ж, ДРУЖБА.

Учні 5-11 класів, дотримуючись девізу «Чистота – запорука здоровя», разом зі своїми класними керівниками та вихователями, відправились у цей день до національного заповідника «Хортиця» для проведення екологічної акції – прибирання території заповідника.

          Керівництво навчального закладу заздалегідь домовилося з генеральним директором заповідника «Хортиця» Остапенком Максимом Анатолійовичем про проведення заходу (було виділено територію для прибирання, визначені місця збору сміття). Вихованці добре підготувалися, взявши із собою все необхідне для прибирання.

          Похід виявився дуже корисним: свіже повітря, розмаїття дерев і трав, синьоокий красень Дніпро – усе це бадьорило, надавало сили і енергії під час прибирання.

Адміністрація музею історії запорізького козацтва подякувала за небайдужість і допомогу, запросивши нас знову на гостини.

З приємною втомою від походу, усі учасники заходу повернулися до рідної школи.

 

Переглядів: 473 | Додав: Lesya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz