П`ятниця, 19.04.2024, 10:07



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2016 » Травень » 5 » "День пам'яті та надії"
10:33
"День пам'яті та надії"

З метою вшанування подвигу українського народу в Другій світовій війні та висловлення поваги усім борцям проти нацизму 4 травня у комунальному закладі «Запорізька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4» Запорізької обласної ради було проведено урочистий захід, присвячений 8 травня – Дню пам’яті та примирення і 9 травня - Дню Перемоги на тему: «1939-1945.Ніколи знову!».

               На свято було запрошено багато почесних гостей: представниця спілки ветеранів Дніпровського району Тутова Світлана Василівна, ветерани, діти війни, а також командир співочої ескадрильї – полковник Чернов Геннадій Васильович зі своєю командою.

               Ведучі заходу: Магденко Вікторія, учениця 11-Б класу та Батраченко Артем із 9-В класу.

               Досить чуттєвою була усім добре відома пісня «Журавли» у виконанні хору «Соловейко», соліст – Магденко Артем (8-Б клас). Чудово продекламувала вірш «Мы вас ждем!» невідомого автора учениця 10-Б класу Новосад Катерина.

                Цікавим і лаконічним виступом порадував усіх присутніх в залі Діденко Ігор Сергійович – учасник бойових дій 1941-1945 років, ветеран праці та відомий у своєму колі запорізький поет.

                 Багато позитивних емоцій подарувала як ветеранам, так і школярам співоча воєнна ескадрилья під керівництвом полковника Чернова Геннадія Васильовича, яка виконала багато відомих пісень: «Катюша», «Смуглянка», «Летят перелетные птицы», «День Победы». Аплодував увесь зал.

                 Родзинкою свята став виступ пластичного етюду «Дивна квітка» від хореографічної групи «Сузір’я».

                 Хвилиною мовчання вшанували всіх солдатів, які загинули на війні,захищаючи нас, і які назавжди в нашій пам'яті залишаться героями.

                 Учні 5-Б класу подарували ветеранам та дітям війни листи-трикутники з найкращими словами привітання з Днем Перемоги, виготовлені власноруч. Дев’ятикласники в знак поваги та вдячності вручили сивочолим героям квіти та солодощі.

                 Завершився урочистий захід піснею «Аист на крыше» у виконанні хору «Соловейко».

                 Дякуємо усім ветеранам за пам'ять, за перемогу, за життя!

                 Також до 8 травня – Дня пам’яті та примирення і 9 травня - Дня Перемоги у школі-інтернаті №4 вихователями 1-11 класів було проведено тематичні виховні години «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!».

                 Організовано виставку інформаційних листівок «Стіна пам’яті», де кожен учень міг з гордістю показати і сказати: «Це мій прапрадідусь. Мені про нього розповідала бабуся. Я пишаюся ним!»…

                 Вихованці навчального  закладу переглянули легендарний художній фільм «В бой идут одни «старики».

                 Завдяки таким заходам пам'ять – жива!  

 

Переглядів: 397 | Додав: Lesya | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz