П`ятниця, 26.04.2024, 19:17



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2015 » Червень » 8 » Соціальний проект: Простягни руку допомоги дітям, хворим на лейкоз
15:00
Соціальний проект: Простягни руку допомоги дітям, хворим на лейкоз

В 2012 році учні КЗ «Запорізька школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4» ЗОР під керівництвом вихователя  Зубаревої  Юлії Сергіївни, за підтримки фонду «Щаслива дитина»,  розпочали соціальний проект «Простягни руку допомоги дітям, хворим на лейкоз».

В Запорізькому відділені гематології дитячої обласної лікарні на допомогу та підтримку чекають хворі на лейкоз діти. Таку допомогу надають і підтримують дітей та їх батьків різні соціальні служби, міські організації, волонтери фонду «Щаслива дитина», меценати. Учні нашої школи не змогли  стояти осторонь цієї проблеми та виявили бажання внести свій внесок матеріальної та моральної допомоги. В 2012 році, розпочалася наша  співпраця з волонтером фонду, Ольгою Вовк. Вона координує нашу  роботу, організовує  зустрічі  з маленькими пацієнтами відділення. Протягом  півріччя учні школи разом з педагогами збирають кошти для придбання художньої літератури, канцелярських товарів, іграшок, настільних ігор та іншого для діток гематологічного відділення.

05.06.2015 року ми відвідали лікарню з подарунками: настільні ігри для дошкільного  та молодшого шкільного віку, розфарбовки, кольорові олівці, та інші канцелярські товари, які передали старшій медичній сестрі відділення для користування малечею в новій ігровій кімнаті. Це була третя акція спрямована на  руйнування стереотипів про те: що біда чужої сім’ї не має відношення до тебе; що дитячий рак - це вирок;  що твоя маленька пожертва нічого не змінить і не допоможе врятувати життя дитини. Попередні роки ми поповнювали  бібліотеку відділення новою художньою літературою, кожна палата отримала свій набір пазлів.

Наш проект доводить: рак виліковний! Біда ніколи не буває чужою! Інколи навіть гривня може вирішити долю дитини! Руйнуйте стіну байдужості!

 

Переглядів: 474 | Додав: Lesya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz