Четвер, 28.03.2024, 16:28



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2015 » Червень » 2 » На екскурсію до м. Дніпропетровська
12:27
На екскурсію до м. Дніпропетровська

Рада КЗ «Запорізька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4» ЗОР  за підсумками рейтингів 2014-2015 навчального року вирішила нагородити відмінників, талановитих творчих дітей, які приймали активну участь в житті школи та займали призові місця в обласних конкурсах, спортивних змаганнях, сертифікатами на екскурсію до м. Дніпропетровська, які вручала директор  на Урочистій лінійці, присвяченій святу Останнього дзвінка.

1 червня на Міжнародний день захисту дітей усі зібрались зранку на шкільному подвір’ї  й організовано та дружно відправились автобусом у Дніпропетровськ. Люб’язно познайомила нас з історією виникнення та визначними пам’ятками славного міста пані екскурсовод, яка супроводжувала школярів протягом дев’яти годин.

Спочатку ми завітали до Національного центру аерокосмічної освіти молоді імені  О.М. Макарова, де раніше конструювали найвидатніші радянські інженери ракетобудування космічне обладнання, супутники і ракети.

Також ми відвідали галявину пам’яток скульптур скіфського періоду та виставку техніки часів Другої світової війни, що знаходяться біля історичного музею імені Д.І. Яворницького.

Далі наш маршрут проліг до парку відпочинку Лазаря Глоби, де діти мали можливість покататися на різних атракціонах, насолодитись чудовими краєвидами біля Дніпра.

Завершальним етапом нашої подорожі став Монастирський острів із надзвичайними краєвидами, квітучими клумбами, штучним водоспадом – усе це справило на дітей і вчителів неймовірні враження. Усі зарядились позитивними емоціями та збагатились духовно.

 

                                                                                                                  

 

Переглядів: 558 | Додав: Lesya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz