П`ятниця, 19.04.2024, 16:47



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2015 » Вересень » 1 » І знову Вересень скликає всіх до школи…
14:04
І знову Вересень скликає всіх до школи…

 

1 вересня 2015 року КЗ «Запорізька загальноосвітня школа -  інтернат І-ІІІ ступенів № 4» ЗОР гостинно відчинила двері 374 - ом учням в країну Знань.

Найважливішим сьогодні став день для іменників свята -  першокласників, які з білими бантиками на кісках, з велетенськими букетами квітів у руках прийшли на урочисту лінійку, присвячену  Першому дзвонику.

Свято розпочалося о 09.00 годині ранку. 

З вітальним словом до усієї шкільної громади звернулась господиня нашої школи –  директор Губіна О.О.

Зібралось багато почесних гостей: заслужений директор школи-інтернату №4 - Литвиненко Л.О.; заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації – Захарчук В. М. та заступник директора дитячо-спортивної школи українського рукопашу «Спас» - Москаленко Ю. В., які  привітали учнів з початком нового навчального року, побажавши здоров’я, сили, натхнення і успіхів.

Порадували своїм неперевершеним співом вихованці вокальної групи «Мрія», виконавши пісні «Перший дзвінок» та «Заспіваймо пісню про Україну».

Випускники 9-х та 11-х класів привітали першокласників зі святом, люб’язно запросивши  малечу до слова, яка пообіцяла старшокласникам вчитись тільки на високі бали і бути дисциплінованими.

Порадувала усіх чудовою грою на флейті спеціальна гостя із дитячої музичної школи № 5.

І нарешті дочекалися першого дзвінка, який пролунав від енергійного та активного Юсова В. і тендітної та милої  Напрасної Т., учнів 1 класу, покликавши першокласників на їхні перші у житті уроки, а усіх школярів –  до рідних класів на патріотичні виховні години.

 

 

 

Переглядів: 539 | Додав: Lesya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz