П`ятниця, 19.04.2024, 15:07



КЗ "Запорізька загальноосвітня
школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4" ЗОР




Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS






МЕНЮ САЙТУ
Сьогодні святкують
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
...
...
...
Пошук
Соціальні мережі
Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Допомога бійцям АТО
19:43
Допомога бійцям АТО

Під час проведення Покровського ярмарку (13.10.2016 р.) до Свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника України у комунальному закладі «Запорізька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4» Запорізької обласної ради було зібрано кошти в сумі 4 445 грн. 60 коп.

                До навчального закладу за допомогою звернулася громадська організація ветеранів АТО «Честь та гідність», яка займається підтримкою військових частин, що виконують бойові завдання в зоні проведення АТО на території  Донецької і Луганської областей.

                 19 жовтня 2016 року на засідання Великої Козацької Ради  (представників учнівського самоврядування) та Малої Козацької Ради (старостат) дитячо-юнацької організації «КІШ» було запрошено волонтера Мороко Марію Олександрівну, яка повідомила про те, що у зв’язку з настанням холодів виникла необхідність в антизастудних ліках для бійців.

                  21 жовтня 2016 року на зібрання Великого та Малого кола (загальношкільна лінійка для учнів молодших і старших класів) було запрошено представників  ГО ветеранів АТО «Честь та гідність»: полковника Лапіна Іллю Євгенійовича та голову ГО ветеранів АТО «Честь та гідність» Мороко Валерія Васильовича.

                Представники учнівського самоврядування вручили бійцям пакети із медикаментами, вітамінами і лимонами. Також подарували захисникам малюнки і власні листи.

                 Полковник Лапін Ілля Євгенович подякував вихованцям школи-інтернату № 4, вручивши грамоту навчальному закладу за допомогу і підтримку.

                  Дякуємо усім вчителям, вихователям, учням та батькам за організацію і проведення Покровського ярмарку.

Переглядів: 827 | Додав: Lesya | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz